Facebook

Kontaktinfo:

Løiten Brænderi
Brennerivegen 10
2340 Løten
 
Postadresse:
Postboks 96
2341 Løten

Mobil: 90 18 99 05
Epost: post@lbr.no
 
Åpningstider:
Mandag - lørdag
1000 til 1800
Søndag:
1200 ti 1800
 
Merk at i høytidene gjelder
spesielle åpningstider
og at forestiillinger kan
spilles utenfor ordinær
åpningstid.
Løiten Brænderi Servering
holder også lengre åpent
etter avtale.
 

Løiten Brænderi holder åpent hver eneste dag, også søndag.

Merk at Kafeen på Brænderiet har nye drivere. Det tar litt tid før de har alt på plass på nettet, men du kan kontakte dem på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og på telefon 90 77 71 87.

Du finner både forretninger, kafe og selskaplokaler og et bredt underholdningstilbud på Løiten Brænderi. Gå til nedtrekksmenyen på toppen av siden hvis du ikke finner fram!

***

I hjertet av Hedmark finner du et enestående hus med en rekke unike opplevelser i form av både teaterforestillinger, annen underholdning, omvisning, bespisning og spennende forretninger. Nå er hele huset julepyntet. En helt unik opplevelse venter deg!

Løiten Brænderi har eksistert siden 1855. Enten du er interssert i vår unike historie, i de spennende forretningene eller rett og slett i å bli underholdt er du velkommen til oss. Knapperekken øverst på denne siden har lenker til det meste vi har å tilby, men nøl ikke med å ta kontakt hvis du savner noe eller har spørsmål du ikke finner svar på.

Vi er her for deg!

 

Løiten Brænderi er medlem i RV3 Den Grønne Snarvei. Klikk her for å se mer: www.rv3.no

Vegskilteksteriør